ADIYAMAN / MERKEZ - Adıyaman Halk Eğitimi Merkezi

Ramazan GÜLLÜ - Müdür

.

ADIYAMAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRÜ RAMAZAN GÜLLÜ

28.04.1968 tarihinde Adıyaman İli Kâhta ilçesinde doğdu. İlkokulu Kahta TPAO ilkokulunda ortaokul ve lise eğitimini ise Kahta Lisesinde tamamladı. Daha sonra Selçuk Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Öğretmenlik görevine 12.12.1988 tarihinde Şanlıurfa İli Hilvan ilçesi Külaplı Köyü ilkokulunda başladı. Daha sonra Mustafa Kemal İlkokulunda görev yaparken Yavuz Sultan Selim ilköğretim okuluna okul müdürü olarak atandı. 2001 yılında Kâhta Cumhuriyet YİBO ya okul müdürü olarak atandı. 2005 yılında kariyer basamaklarında yükselme sınavına girerek Uzman Öğretmen oldu. 2010 yılında Kâhta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Kurum Müdürü olarak atandı. 12.01.2011 – 20.01.2015 tarihleri arasında Kâhta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptı. 02.07.2019 tarihinde Adıyaman Merkez Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atandı. Halen Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak göreve devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.